Selecteer een pagina

Nieuw binnengekregen.

Het cosplaykostuum van D.va, het karakter uit het computerspel Overwatch is eindelijk binnen. volgende week verwachten we de schoenen, de pruik, het pistooltje en de headset van D.va binnen te krijgen. Ook verwachten we binnenkort andere kostuums van de Overwatch karakters binnen te krijgen, waaronder nog een paar andere d.va kostuums zoals de black cat skin en de Nano skin.

over het karakter

D.va ook wel Hanna Song genoemd is 19 jaar oud en komt uit Korea. Ze houd van chips en frisdrank. D.va is professioneel gamer en daarnaast een Mech pilot hiermee probeert ze de stad te beschermen (haar Mech heet Tokki, dit betekent konijn). Ze zit in de game als eerst in haar Mech hiermee kan ze een paar meter per keer vliegen. Daarnaast heeft ze een speciaal schild (defence Matrix) waarmee ze een bepaalde tijd kogels kan tegenhouden. Na die tijd moet je weer wachten tot het weer is geladen, dit duurt meestal een paar seconden. Ook kan ze om de zoveel seconden raketten afschieten en ze heeft met haar Mech oneindig aan kogels. Zodra d.va uit haar Mech is heeft ze haar light gun en een HP van 150 in de Mech is dit 600 HP. haar light gun heeft in de game 20 kogels. d.va heeft een speciale actie (Ult) genaamd self-Destruct hiermee blaast ze haar Mech op en kan tegenstanders doden die in een radius van 20 meter staan tenzij er een obstakel zit waar achter kan worden geschuild. Na de Ult kan ze direct weer een nieuwe Mech oproepen.

de stof

Het kostuum is gemaakt van lycra stof. Dit is een mix van Spandex en Polyester. Deze stof is gemaakt om uit te rekken tot 4 keer de lengte en terug te keren naar de originele staat. het kostuum heeft aan de achterkant een onzichtbare verticale ritssluiting. 

de prijs

het kostuum kost €60 euro inclusief btw.

de maten

het kostuum is verkrijgbaar in de maten: S, M, L, XL en XXL. Er is van alle maten maar 1 dus wees er snel bij.